Sommerblomstvottene

av | des 1, 2017 | Ukategorisert

Sommerblomster


 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Nyeste innlegg

Tips til severdigheter på Hadeland sommeren 2020

Tips til severdigheter på Hadeland sommeren 2020

I forbindelse med plantefargekursene mine, i egne lokaler her på Hadeland legger jeg opp til at mine kursdeltagere enkelt skal få vite om perler som jeg tror de kan like! (Tips meg gjerne om noe må med!)I år mer enn noen gang, så må vi alle hjelpe hverandre med å...

Ullvask i coronaens tid…

Ullvask i coronaens tid…

Smittetider Mange kan bli syke med luftvegssymptomer i disse dager, og ubehandlet ull er godt å ha på seg når man har feber med frostrier. Saueullas egenskaper er jo kjent for evnen til både å holde på varmen og transportere...

Plantefarging og svart magi

Plantefarging og svart magi

Hva er det med svart Vi plantefargere vet godt at de fleste farger fra norsk natur byr på variasjoner over gult. Mer eksklusivt er det å trylle frem rødt og blått, og slik har det vært lenge. I middelalderen var det særlig flott å kunne smykke seg med de røde og blå...